Cartoon Network

2719_710e_large



Assalamualaikum !
Waadup people ? Sihat kah anda disana ? Harap korang semua sihat belaka . Okay , siapa pernah tengok Cartoon Network saluran astro 616 ? Mesti semua pernah tengok kan ? Of course lah . Cartoon dia semua lawak-lawak . Cartoon yang paling yuha minat is Johnny Bravo . Hahahaha , kelakar bai . Dengan body dia yang tegap , rambut yang cacak tinggi bak gunung Everest . Paling best dia perasan handsome ! Selalu kena pukul dengan gadis-gadis cantik . Tapi dah tak ditayangkan dah :( Miss my Johnny . Masa berlalu dengan pantas .. tup .. tup .. 2013 dah . Mungkin Cartoon Network nak buat kelainan . Dorang tayangkan cartoon baru . Sumpah yuha cakap , cartoon baru dia nie menyeramkan =_= Mata bulat besar , tangan macam obor-obor . 

* Nie haa contoh iyee *

Kesian betul budak-budak yang lahir tahun 2012 - 2013 . Yuha pon dah jadi malas dah nak tengok citer cartoon . Selalunya , bosan-bosan layan lah jugak . Sekarang nie dah tade . Rindu semua cartoon yang dulu .  Sob sob sob :'(

2 comments:

Aliah said...

Betul , setuju sangat !

Emma Syahira said...

bila baca entry nie baru perasan..memang betul pon cartoon zaman sekarang dah kurang seronok..dan tak secantik cartoon dulu..btw follow me back ok..done follow.. =)